Ga naar de inhoud

Nederpop All Stars (2018)

NEDERPOP ALL STARS
Een feest der herkenning!

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit…

Die tijden herleven in het theater met een voorstelling van de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Marco Hoogland – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – nemen je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg.

In hun eerste  theatertour staan ze, aangevuld met Erik Mesie en Henk Temming garant voor een avond onvervalste, Nederlandstalige popmuziek, waarbij ook recente poppareltjes volop aan bod komen. Erik Mesie tekende met zijn band Toontje Lager voor hits als ‘Stiekem gedanst’, ‘Zoveel te doen’ en ‘Ben jij ook zo bang’. Henk Temming, oprichter, zanger en toetsenist van Het Goede Doel, veroverde de hitlijsten met klassiekers als ‘België’, ‘Vriendschap’ en ‘Alles Geprobeerd’.

Een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek dus, mede vertolkt door de charismatische leadzanger van de All Stars: Stefan de Kogel.

Kortom: een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers. 

Een avond om te genieten van pop in je moerstaal. Een feest der herkenning!

Band:
Stefan de Kogel
Sander van Herk
Luc de Bruin
Robert Kramers
Marco Hoogland
Eric Meesie
Henk Temmink

Producent: Bos theater producties
Uitvoerend producent: Nederpop All Stars
Lichtontwerp: Coen van der Hoeven
1e belichters: Stan van Velzen
Gido Vos
Bart Gelhever
In opdracht van V-Productions